Arriba la primera derrota de l'infantil Masculí (55-46)

Primera derrota de la temporada de l'infantil masculí davant un rival, el Joan Capó de Felanitx, que com nosaltres també guanyà tots els partits en la fase prèvia.

El partit començà molt igualat, on les defenses s'imposaren als atacs, fent que tots dos equips cometessin errades en atac, les quals no ens permeteren fer tirs còmodes havent de forçar molt les accions per aconseguir fer cistella, a més ja en el primer quart començàrem el nostre particular "show" des de la línia de personal. Així hi tot el resultat no era dolent del tot per ser el final del primer quart 9-8 a favor del Joan Capo de Felanitx.

En el segon quart corregírem els errors en atac trobant més o manco bones posicions de tir i fent qualque contraatac que acabaren en cistella. Però si en atac les coses en anaven sortint en defensa no tant, el rival no tenia moltes dificultats per trobar bones opcions de tir, a més en cap moment poguérem fer front a la superioritat física del rival, aquest fet va ser clau durant tot el partit ja que en tot moment el domini de rebot va ser de l'equip contrari. Malgrat tot al arribarem al descans amb un desavantatge no molt gros que en feia pensar amb la remuntada (27-21).

Però les esperances de remuntada s'esvaïren en dos minuts, l'equip contrari sortí molt centrat tant en atac com en defensa i ens "clavaren" un parcial de 10-0 en pocs minuts fent inútils els nostres esforços per no allunyar-nos en el marcador, el marcador parcial del tercer temps ho diu tot 24-7 en contra.

En el darrer quart sortírem enrabiats i en poc temps aconseguírem reduir distàncies en el marcador, tot s'ha de dir, el rival també es deixà dur una mica i aquest fet ens facilità les coses. La part positiva d'aquest partit es que en cap moment deixàrem de lluitar i mai donàrem el partit per perdut abans d'hora, es més, no donàrem ni una pilota per perduda en cap moment i l'esforç de tots els jugadors no pot quedar en l'oblit per un resultat negatiu. Resultat final 55-46 a favor del Felanitx.

ANOTADORS: JOSEP 9, MANU 6, DANI F 2, JESUS 11, MARC 3, JUAN PABLO 4, SALVA 11.