Segona victòria a la segona fase (87-57)

Començàrem el partit centrats sabent el que havíem de fer i que ens podia fer el Molinar, i en el primer quart ho aconseguirem, defensarem bé, aturant el contraatac del rival, dominant el rebot i corregent fent un basquet ràpid i efectiu, en atac estàtic moguérem bé la pilota aconseguint així bones posicions de tir i cistelles fàcils que ens permeteren agafar avantatge en el marcador, 25-7.

El segon quart var ser ben diferent, defensivament el nostra balanç defensiu era molt lent, cosa que permeté al contrari agafar-nos moltes vegades amb els “calçons baixos”, en atac tampoc anaren massa bé les coses, l’equip contrari es posà les piles en defensa i no ens deixà córrer, apart l’atac estàtic no funcionà com esperava, la pilota no es movia, en cantaren moltes vegades “15” i les accions ofensives es reduïen a 1x1 molt forçats que pràcticament sempre acabaven en dolentes seleccions de tir. Marcador al descans 36-25, parcial del quart 11-18.

A la represa teníem clar el que havíem de fer, que no era una altre cosa que tornar a defensar com en el primer quart, i ho férem, ajustarem les marques i pujarem l’intensitat de la nostra defensa aconseguint robar un bon grapat de pilotes que ens dugueren a anotar cistelles fàcils i fent que el rival es arres en atac. El molinar també va dir la seva, aconseguiren enllaçar un parell de jugades bones i no ens deixaren allunyar-nos en el marcador. Parcial de 21-14 a favor, així arribarem al darrer quart amb un avantatge còmode en el marcador. 57-39.

En el darrer quart la es mantingué la línea del tercer quart, però això sí, amb una mica més d’encert de cara a cistella, deixant el marcador final amb un clar 87-57.

No em vull oblidar dels tirs lliures, un aspecte en el qualh em de millorar moltísim, dissabte un 9 de 22..... tampoc de la defensa.. A pics pequem d’ innocents.

Ànims

ANOTADORS: TOMEU 33, MARC 5, JUAN PABLO 2, ANGEL 2, MANU 7, JOSEP 15, JESUS 13, VENANCI 10.