Derrota per un mal tercer quart (81-54)

No va poder ser, els nostres infantils perderen dissabte passat a s'Arenal contra el Bahía San Agustín C el segon partit de la temporada enfront un rival que ens superà en el tercer quart del partit.

La primera part fou més o manco igualada, en el primer temps el rival ens agafa un petit avantatge en el marcador degut a un parell d'errades defensives a més d'un grapat d'encerts de manera consecutiva, nosaltres no ens sentirem còmodes, no correguérem i a més no encistellarem tirs fàcils de davall la cistella, 18-11 al final del quart.

En el segon quart, les soses en sortiren rodones, el millor quart de tota la lliga, jugant al contraatac, defensant molt fort la línia de passada, i amb les coses clares quan el rival ens aturava el joc rapit, mai m'agrada destacar a ningú, però en aquesta crònica faré una excepció, l'Àngel es va sortir en l'apartat rebotejador, al llarg de tot el quart agafà un munt de rebots en defensa, en atac tres quarts del mateix, donant-nos segones i terceres opcions de tir, axó i un bon encert en el tir va fer que al descans guanyéssim per 4 punts 32-36.

Ja en la segona part, no se si per excés de confiança o per falta de forces, el rival en va fer un set, molts errors en defensa - molts d'ells per falta de concentració- i unes errònies seleccions de tir, feren que el BAHIA SAN AGUSTIN s'allunyés en el marcador de manera casi definitiva. Parcial de 28-8.

El darrer quart quasi va ser de tràmit, ja que el bon saber fer del Bahia va fer que no ens poguéssim atracar en el marcador.