Un mal inici marcà el partit (48-58)

Partit molt disputat el que jugà l'infantil masculí dissabte passat al pavelló municipal d'Alcúdia que finalment caigué del costat del Bahia San Agustín.

El partit començà molt malament, sortirem a la pista molt freds, casi sense saber a on érem, i sense casi assabentar-nos, el rival en fa un parcial de 0-16 amb 6 minuts, parcial que va ser decisiu, a les darreries del primer període anotarem alguna cistella però era ja massa tard. 8-21 i el partit molt costa amunt.

En el segon quart, les coses canviaren, ens posàrem les piles, aconseguirem ajustar la nostra defensa i fórem molt més incisius en atac, aixó ens permeté acostar-nos en el marcador i arribar al descans amb opcions de victòria. 26-29.

El tercer quart començà bé, no ens costava anotar, i en defensa controlàvem bastant bé el rival. Malgrat un bon començament de període, el final del quart no va ser del tot bo, el San Agustin, enllaçà un grapat de bones accions tant defensives com ofensives que ens deixaren un poc grogui.

Ja en el darrer quart, l'encert rival continua, en dos minuts ens feren un parcial de 0-6, posant els 10 punts de diferència en el marcador. Malgrat els esforços per part dels nostres jugadors i la gran intensitat mostrada durant els darrers instants, no poguérem remuntar i la diferència es mantingué fins al final del partit. Resultat final 48-58.

ANOTADORS: JOSEP 3, VENANCI 9, SALVA 4, TOMEU 24, MANU 3, DANIEL 1, MARC 2, ANGEL 2.