DAKOTA ALCÚDIA 58 - Escolar 65

Bon partit el vist al nostre pavelló el dissabte horabaixa, amb la malaurada derrota a la pròrroga.

Bon primer quart dels nostres, que poc a poc van anar marcant la diferència, acabant el quart amb un parcial de 13-9, culminant bons contraatacs que venien de provocats per bones defenses, amb un Venanci molt actiu, trobant bons forats per entrar cap a cistella.

Però les coses es tornaren en contra al segon quart, ja que no vam saber mantenir la intensitat defensiva ni el bon joc d'atac, abusant del bot de pilota i de les individualitats, acabant el quart 8-14.

Al tercer quart, vam tornar a retallar distàncies, tornat a entrar dins una bona dinàmica, deixant una mica oblidada la defensa, però trobant molt la cistella en atac, tot i que el jo no era massa fluit, arribant a guanyar el parcial 15-12.

Tot per decidir al darrer quart, amb un partit molt ajustat, amb molts de nirvis i moltes imprecisions, però que anavem aguantnat, fins a remontar, però l'expulsió de Venanci va fer canviar la tònica defensiva, i arribàrem als 19 darrers segons empatats a 51. Es va demanar minut per treure de mitja pista, amb les coses clares per cercar el darrer tir, o veure si aconseguiem forçar una falta i intentar anotar algun tir lliure, però els jugadors, es van passar pel 'forro' les indicacions, i amb només tres segons jugats, vam fer un llançament bastant dolent, donant l'oportunitat als contraris d'anotar al contraatac, que afortunadament no va entrar.

La pròrroga no va tenir més secret que el de baixar els braços en defensa i abusar de les individualitats en atac lo que va permetre que l'equip rival anotàs al contraatac, i ens deixàs ben KO.

Destacar que l'equip es va rendir abans d'hora, i que hem comença a preocupar la falta de caràcter d'alguns jugadors de determinades categories, cosa que entre tots hem de canviar, ja que ens devem als colors del club que defensam.