Binissalem 77 - DAKOTA ALCÚDIA 69

El dissabte capvespre amb una pluja intensa ens vàrem desplaçar fins a Binissalem, per jugar un partit important contra el tercer classificat. Desprès d'un escalfament amb goteres al pavelló i pendents de si es jugaria o no, vàrem iniciar el partit amb un primer període desastrós de (31-11) a favor del Binissalem.

El segon període vàrem igualar el parcial amb un (19-19) i ens anàrem al descans amb un resultat de (50-30), vint punts avall que serien durs de recuperar.

Dins el tercer quart ja ens vàrem començar a creure el partit i el joc va canviar positivament i cap a favor dels nostres, així doncs vàrem acabar el tercer període amb un (15-20) a favor nostre. Una vegada retallat 5 punts la cosa va començar a collir una altre perspectiva, però les pèrdues de balón i errades davall cistella varen jugar encontra nostre i el darrer quart el vàrem tancar amb un (12-19) a favor, però amb un marcador final de (77-69).

Cal tenir en compte que la motivació i concentració del partit es des del primer moment, on possiblement vàrem errar.