Andratx 48 - DAKOTA ALCÚDIA 56

Partit marcat per la nombrosa quantitat de baixes presentades per l'equip infantil masculí, i es que fins a quatre jugadors no van poder disputar el partit per diferents motius (Tomeu Mariano, Manu, Juanpi, Venanci), afegit a la desafortunada lesió de Luis Muñoz a la roda d'escalfament. Sort, que el planter de l'equip es més que llarg i no vam tenir cap tipus de problema per poder jugar el partit.

Estrany primer quart, on els nostres van sortir com a motos, marcant una mica la diferència als primers minuts, però relaxant-se molt així com avançava el període, just afegint que un jugador rival, va estar els 10 minuts inicials col.locat dins la zona fora moure's més que per atacar, acabant el parcial amb un desfavorable 11-10.

Al segon quart, ens vam posar les piles, i vam marcar ja una diferència més que suficient al marcador, però que no ens assegurava la victòria, així que no ens quedava més remei que seguir pitjant. Parcial de 9-22.

Al tercer període, ens vam relaxar una mica, i només ens dedicàrem a atacar, el que va permetre als rivals córrer un parell de contraatacs i no permetre que els nostres rematassin el partit. Parcial de 13-14.

I al darrer quart, ens vam relaxar per complet, ja que veiem el partit guanyat, però els rivals no van tirar la tovallola, i ens van retallar un parell de punts al marcador, fruit de la nostra passivitat defensiva que els va regalar un parell de contraatacs. Parcial de 15-10 a favor dels rivals, acaban amb un marcador final favorable als nostres infantils de 48-56.

Des d'aquí, dedicar aquesta victòria a tots els pares, tant de l'equip com del Club, que ahir feien festa, i que sense ells no es podria dur a terme gran part d'aquesta activitat (menció especial per al Pare de Martí Gayà, entrenador del club, que va morir recentment, al que també vull dedicar aquesta victòria).

ANOTADORS: Jesús (12), Alejandro Castaño (4), Dani F. (2), Josep (12), Marc (6), Alejandro Clemente (12), Salva (2), Daniel H. (6).