DAKOTA ALCÚDIA 54 - Bahía San Agustín C 80

Partit contra el líder del grup i que es preveia molt complicat. El nostre inici va ser bo fins al minut 5 que desapareguérem del partit incomprensiblement. A partir d'aquest minut 5, vam començar a fallar tot en atac ia deixar córrer al contrari que anotava sense oposició. Un desastre en el rebot tant ofensiu com defensiu on els visitants eren els reis sota el tauler, podent rebotejar en cada atac diversos cops fins anotar. Com a resultat un parcial de 13 a 26.

En el segon període amb el seu millor jugador en el banc, els nostres van reaccionar però no aprofitem prou la reacció per reduir molt més la diferència en el marcador. Ens va faltar una mica més de sacrifici. Parcial favorable de 19 a 16. Al descans 32-42.

A la represa els nostres ho van intentar tot, es va veure molt bona actitud però al mateix temps massa precipitació. La nostra defensa d'ajudes sobre el seu millor jugador (núm. 17) no era bona i anotava de totes les formes possibles. Parcial desfavorable de 15 a 17.

Quedaven els últims 10 minuts per intentar remuntar els dotze punts de desavantatge i per això, no podíem jugar a intercanviar cistelles, calia endurir la nostra defensa.

Ho intentem, però no va sortir ia poc a poc vam anar perdent la confiança i afluixàrem, i aprofitat pel Sant Agustí, que no va perdonar. Parcial de 7 a 21. Final del partit 54-80.

El resultat final, no reflecteix la diferència entre els dos equips ni el partit que es va poder veure.

Ara només ens queda seguir treballant per millorar la nostra intensitat i no tenir aquests minuts dolents que ens fan perdre partits.