Bahía San Agustín 65 - DAKOTA ALCUDIA 56

phoca_thumb_m_046Els infantils, amb la dinar encara dins la boca, partiren cap l'Arenal per jugar en contra del Bahía San Agustín, segon classificat de la taula, i que només ens havia guanyat de 10 punts en el partit anterior dins Alcúdia.

El primer quart, es va sortir amb un equip teòricament fort, un equip de guerrillers habituals, amb els dos més alts de l'equip, Salva i Jesús, amb la premisa de dominar el rebot, i amb Manu, Josep i Venanci, jugadors que defensen molt i molt bé, i amb facilitat anotadora, però per res es va veure tot això a la pista, ja que ni vam defensar, ni vam dominar el rebot ni vam anotar, talment per aquests tres motius, l'equip rival ens va passar totalment per damunt, amb un parcial de 26-8.

Al segon quart, on en teoria, el nostre 5 era manco fort, va resultar ser tot el contrari, Juan Pablo, Àlex Clemente i Dani Fernàndez, van deixar-se la pell defensant la primera linia, mentre que Tomeu i Àlex Castaño, lluitaven sota taula per defensar la nostra zona i el nostre rebot, cosa que fa sorgir efecte, i de la mà de Tomeu, ben acompanyat pels altres quatre, vam remuntar el partit, acabant amb un parcial de 9-26.

Al tercer quart, l'errada va ser meva, un mal plantejament a l'hora de fer els 5 de cada quart, que ja ens havia donat bons resultats en partits anteriors, aquesta vegada no va ser així, cosa que va aprofitar l'equip rival per agafar avantatge novament al marcador per acabar amb un aprcial de 24-7.

Ja al darrer quart, els infantils van intentar-ho tot, van deixar-se la pell, però no hi vam ser a temps, i només vam poder remuntar un parell de punts, acabant amb un parcial de 6-15, el que ens deixava amb el resultat final de 65-56.

El que no se pot permetre és encaixar dos parcials tant poderosos, sobtretot el primer, quan en teoria havia de ser un quart igualat i la gent no es va voler sacrificar per els demés, i es que no se pot dependre de que vengui un home vestit de blau, amb una capa vermella i uns gallumbos per damunt les malles per a solucionar-nos el partit. I es que no podem competir contra ningú del nostre nivell si no lluitam com un autèntic equip i això no ho vaig veure en cap moment dissabte.

Ara ens queden dos partits, i els hem de lluitar tots fins al final, i quan dic tots, es tant tots per tots els jugadors com tots per tots els partits.