Noah's Escolar 42 - DAKOTA ALCÚDIA 45

Emocionantíssim partit el jugat dissabte horabaixa al poliesportiu de Capdepera entre dos equips molt igualats a la classificació. El partit començà molt bé per al nostre equip amb un 7-19 que feia presagiar un partit fàcil, tot sortia en atac fins i tot els jugadors s'atreviren a fer alguns conceptes tàctics treballats durant la  setmana. La defensa asfixiava a un equip local amb molt desencert en el llançament a cistella. Així arribàrem al descans amb un clar 13-29.

El tercer quart fou decissiu, l'equip gabellí sortí amb els seus jugadors més potents i amb una defensa tota la pista aconseguí remuntar, els nostres jugadors començaren a desesperar-se, ja no llançàvem amb la mateixa tranquil.litat i fins i tot la nostra defensa baixà els braços cosa que feu que l'equip local encistellàs amb facilitat i amb tres triples aconseguí arribar al final del tercer periode amb el marcador 34-35. Ens havien fet un parcial de 21-6.

El darrer quart fou molt emocionant amb petits avantatges per tot dos equips i es resolgué al final amb un triple d'en Manu a falta de 20 segons per finalitzar el matx.

Destacà l'actuació en l'apartat encistellador de tres jugadors, en Manu, en Jesus i en Venanci.