La primera victòria arriba a Porto Cristo (33-53)

Dissabte les infantils varen guanyar el seu primer partit fora casa. Durant tota la setmana prèvia al partit les nostres infantils feren uns entrenaments basats en la defensa ja que a Porto Cristo ens esperava una jugadora numero 5 força bona.

El començament del partit va ser brillant ja que les nostres jugadores gairebé no deixaven passar de mig camp a les locals. Mostra d'això el marcador d'aquest quart (1-20).

En el segon quart les nostres varen pecar de confiades ja que varen baixar el braços i les contràries varen aprofitar deixant aquest quart un 21-11, essent el marcador a la mitja part 22-31.

Les explicacions al vestidor varen ser molt clares, defensar a la jugadora numero 5, M. Bover, ja que dels 21 punts fets per les contraries 9 d'ells varen ser de la anomenada jugadora.

En el tercer quart les nostres ja varen agafar la dinàmica del primer quart tant en defensa com amb atac. Fent un parcial de 5-12.

En el començament del darrer quart les nostres robaren moltes pilotes, però no aconseguien convertir aquestes en punts. El parcial d'aquest quart va ser 6-10.

El resultat final del partit va ser 33-53.

D'aquest partit cal destacar a part de la gran millora de les nostres, la bona actuació de totes ja que gairebé tothom va fer alguna cistella.

Tampoc oblidar que l'àrbitre en tres ocasions va haver de aturar el partit ja que les nostres varen perdre les sabates per enmig de la pista.

Anotadores: Dolores 6, Mar 13, Ariadna 3 (3/5), Anabel 4 (0/2), Mariam 4, Laura R. 10 (0/7), Elena 8, Claudia 5 (1/3)