Victòria malgrat la matinada (28-40)

phoca_thumb_m_foto008Eren les 07.45 quan començaven a arribar les primeres jugadores de l'equip, totes amb molta cara de son. Un cop hi fórem totes (molt puntuals) partírem cap a Calvià, i arribàrem una mica massa prest, el que va suposar un petit problema.

El fet d'estar tant de temps a la pista del Galatzó, esperant a les rivals i als àbitres, i encalentint durant molta estona, va suposar que sortíssim una mica empardalades, encaixant un parcial de 12-2 de sortida. Però, un cop tretes les lleganyes, Elena, amb 6 punts consecutius, posava el definitiu 14-8 al primer parcial.

Ja amb les piles posades, al segon quart es va veure un equip força diferent, i el joc entra dins una dinàmica més fluida, amb Aina Ramis molt activa tant en atac com en defensa, recuperant pilotes i anotant molt ben secundada per les seves companyes, que aconseguiren acabar guanyant el quart, amb un parcial de 8-11, que ens posava 22-19 al descans, només tres punts per sota.

Al tercer quart, no hi va haver color, Claudia i Xisca Pol, que encara no havien jugat en aquest partit, van sortir a donar-ho tot, i de quina manera, ambdues molt ficades al partit, anotant i defensant, amb Elena i Ariadna molt actives en defensa, i Mar dirigint molt bé a l'equip, i anotant un triple fantàstic poc abans de sonar la botzina. Parcial de 2-17.

Ja al darrer perìode, el partit va canviar de tò, i tornar a ser com al primer quart, on ambdós equips ja bastant relaxats, es dedicaren a passar-ho be jugant a bàsquet. Parcial de 4-4.

Destacar l'actitud de totes les jugadores, que van estar animant a les seves tot el temps, i on es va fer realment una autèntica feina d'equip. A veure si seguiu igual.

ANOTADORES: Elena (10, 0/3tl), Anabel (3, 1/4tl), Aina (6, 0/2tl), Laura R (4, 2/2tl), Maria del Mar (7), Ariadna (2), Claudia (6, 0/2tl), Alexandra (2).