Derrota davant un Sant Josep molt superior (22-50)

phoca_thumb_m_foto002El dissabte, a les 10:30 ens enfrentàvem contra un bon equip a casa, el Sant Josep. Va esser un partit bastant dolent per a les nostres, estavem molt despistades i no varen tenir en cap moment esperit de lluita.

El primer quart ens van fer un parcial de 2-14, poc importa dir quan en 10 minuts l'equip contrari aconsegueix fer 14 punts.

Pareixia que no hi havia manera d'animar a les nines i de que entressin dins el partit ja que en el segons quart també ens guanyaren el parcial per 5-15.

En la mitja part pareix que el sermó dins el vestuari va fer reaccionar una mica a les nostres, ja que estaven molt més actives en defensa i això es va veure reflectit al marcador, guanyant quasi el parcial per 9-11.

L'últim quart vàrem voler arribar tot d'una a la cistella sense jugar en equip, i ja es sap, que no es pot arreglar en un quart tot el que has fet malament en 3.

La 4ª part férem un parcial 6-10. I el marcador en el final de partit marcà 22-50.

De ben segur que el marcador no marca la qualitat de les nostres, però si és vera que la tenen. I l'han de saber posar damunt la pista i això s'aconsegueix en els entrenaments.

Des d'aquí els hi demanaria que estassin més concentrades perquè sinó es així, cada partit ens passarà el mateix.