Bon partit del Mini A tot i perdre contra Pollença (28-61)

Bon partit malgrat la derrota el jugat pels nostres minis davant un rival que la temporada anterior mostrà la seva superioritat tancant-nos el marcador als dos partits jugats. En aquesta nova temporada els nostres jugadors afrontaven el partit amb molta il.lusió, amb moltes ganes de debutar i això feu que el primer quart fos molt igualat finalitzant al nostre favor 3-2.

Els altres 2 periodes l'equip pollencí imposà la seva velocitat aconseguint parcials de 5-17 i 8-14 per arribar a la mitja part amb un 16-33 al marcador.

El quart periode continuà per la mateixa linia però amb la diferència que els nostres jugadors començaren a despertar i a no donar cap pilota per perduda cosa que feu que els parcials s'igualassin essent els dels dos darrers quarts 2-6 i 10-11 demostrant que progressam a passes agegantades.

El partit finalitzà amb el definitiu 28-61. Destacar la intensitat dels nostres jugadors en alguns periodes del partit que feu igualar el marcador, ara falta treballar molt més els fonaments individuals i això ho hem de fer als entrenaments.

Anotadors: Jordi -9 punts- (4/7 tl), Victor -3 punts-,Jaume -2 punts-, Alvaro -8 punts- (0/6 tl) David -4 punts- (2/2), Joan -2 punts- (2/2).