Els minis estrenen les victòries (56-82)

phoca_thumb_m_foto002Primera victòria per al nostre equip mini que com es veu al marcador final demostrà una gran capacitat encistelladora amb 82 punts. El partit es jugà dissabte dematí al poliesportiu de Consell. S'enfrontaven dos equips que encara no coneixien la victòria i amb aquest objectiu sortiren a jugar el partit.

Encara que disposaven de la pista central lliure vàrem haver de jugar a l'ample. Com anècdota del partit l'equip local el CONSELL jugava amb camiseta blanca i nosaltres vàrem haver de jugar amb la blava d'escalfament.

El partit comença forç bé per als nostres jugadors amb un 0 a 8 que il·lusionà als papàs necessitats d'una victòria, diferència que en poc temps igualà l'equip local amb un altre 8 a 0 arribant al final del primer quart amb un 10-12 molt inquietant.

El segon periode fou força positiu per al nostre equip que aconseguiren un 8-18 bassat en una forta defensa tota la pista i sobretot en el robatori de pilotes que va fer que encistellassin amb facilitat.

El tercer període continuàrem amb la mateixa tònica resaltant la rotació de jugadors arribant al descans amb el definitiu 22-44 que auguraba una molt bona impressió.

Els nostres jugadors sortiren molt motivats. No volien que se li escapés el partit així que posant en pista aquells jugadors que no estan acostumats a prendre decisions feu que l'equip local amb el seu millor quintet s'apropés al marcador cosa que només fou un "miratge" perquè ràpidament amb un parcial de 4-24 els nostres jugadors deixaren clar que no volíem perdre aquesta oportunitat de dur-se la desitjada acta de color rosa. El darrer quart acabà amb el definitiu 56-82.

Els fruits dels entrenaments comencen a recollir-se, hem de continuar fent feina ja que aquesta setmana se'ns presenta una altra oportunitat d'aconseguir millorar a més a més de la nostra posició la nostra motivació, enhorabona i que ho sapiga tothom: SOM SOM SOM BÀSQUET ALCÚDIA SOM!!!!!!

ANOTADORS: Alvaro 20 punts, Jordi 23 punts, Juan Cruz 6 punts, Antonio 10 punts, David 8 punts, Tomeu 2 punts, Enric 4 punts, a més a més dels gran partit d'en Jaume Cerdà, Joan Oliver, Victor Corró i Alex Matias que malgrat no encistellar feren molt més facil aquesta desitjada primera victòria.