Una altra victòria pel Mini A (45-34)

phoca_thumb_m_foto003El nostre mini continua en ratxa i després d'un començament de temporada una mica dubtós els nostres jugadors comencen a demostrar la seva adaptació a la nova categoria. Aquesta segona victoria davant el Binissalem que ens col.loquen en una situació còmoda a la taula classificatòria.

El primer quart acabà 5 a 3 pels nostres jugadors que malgrat una mica adormits aconseguiren imposar-se al marcador. El segon periode acabà de la mateixa manera 9 - 7 davant un equip el binissalemer que encistellava en situacions de contraatac i no fou fins al tercer periode gairebé al descans quan els nostres jugadors aconseguiren anar-se'n al marcador amb un parcial de 9-3 on n'Alex Matias inaugurà la seva compta de punts aquesta temporada amb 5 punts arribant a la mitja part amb un 23-13.

A la represa el nostres jugadors encaixaren un 0-7 amb un quintet molt acostumat a que altres arrisquin per ells a la pista i que malgrat el parcial de ben segur al llarg de la temporada en donarà moltes alegries. Els dos darrer quarts foren molt aclaridors, el cinquè acabà amb un 20-3 on en Jordi, n'Alvaro imposaren la seva experiència aconseguint arribar al final del partit amb el definitiu 45-34

Aquesta setmana descansam i no jugam fins el proxim divendres dia 10/12 a Palma on tindrem enfront l'equip de LA SALLE. A entrenar i a fer feina.

Anotadors: Jordi 6 punts, Alvaro 16 punts,Tomeu 6 punts, David 2 punts, Antonio 4 punts, Alex 4 punts.