DAKOTA ALCÚDIA 65 - Llucmajor 33

phoca_thumb_m_foto005A la fi arribà la tan ansiada victòria, després d'una primera volta molt igualada on gairebé tots els partits es decidien als darrers minuts i sempre per a l'altre equip els nostres jugadors aconseguiren endur-se un partit que enfortí la il.lusió i sobretot la motivació d'uns jugadors que feia temps es mereixien dur-se una alegria un dissabte dematí.

El matí es presentava amb un ambient espectacular, tres equips Dakota jugant a la mateixa hora amb un pavelló ple que donava fe de la bona salut del nostre club. A més a més el nostre equip no presentava cap baixa i tots els jugadors estaven a disposició de l'entrenador.

El partit començà amb un primer quart molt igualat que acabà 4-6 però on el nostre primer quintet mostrà ja unes ganes enormes de lluitar per la victòria. El segon quart aconseguirem la primera gran avantatge, amb un parcial de 20 a 4 amb dos jugadors que recuperaren l'autoestima perduda en aquesta primera fase com són en Jordi i n'Alvaro. Sempre fidels amb la nostra manera de veure el bàsquet continuarem jugant i arribàrem al decans amb el marcador 30-17.

La segona part seguí una linia molt semblant, quarts on els nostres jugadors competien amb marcadors molt igualats amb periodes on gracies al descans de tenir 11 jugadors aconseguirem anar-nos en el marcador fins arribar al darrer periode amb el definitiu 65-33.

Del partit destacar el joc col.lectiu on els nostres jugadors comencen a posar en pràctica conceptes bàsics com el passar i tallar i la porta enrera.

Hem de continuar treballant i ja veureu com la segona volta serà molt més fructífera en triomfs... i si no arriben a continuar gaudint del nostre joc i de la nostra manera d'entendre el bàsquet en aquestes edats. Enhorabona nins!