DAKOTA ALCÚDIA 64 - Andratx 23

Esperada i merescuda victoria dels minis aconseguida dissabte davant un equip, l'Andratx, que no pogué contrarrestar el bon joc dels nostres jugadors. Tot començà amb un parcial de 14-03 al primer quart seguit d'un 14-06 i 10-06 que feia que arribassin al descans amb un 38-15.

Tots els nostres jugadors ja havien participat del partit destacant l'actuació de'n Tomeu, Antonio, Juan, Alex i Joan tant en atac i en defensa. La segona part fou molt més igualada, l'equip adrilotxer pujà la seva intensitat defensiva cosa que feu que el partit acabà amb el definitiu 64-23.Destacar l'actuació del segon quintet, en Jordi, n'Alvaro, en David, en Jaume i en Victor.

Des de la banqueta el lesionat Enric i l'entrenador observaven amb incredulitat el gran partit jugat tenint en compta que a la primera volta el vàrem perdre. Ara ens esperen jugar en dues setmanes 5 partits, així que...... a jugar i divertir-se.

Enhorabona minis, a continuar treballant.