El mini masculí B progressa adequadament (68-33)

El partit dels minis de dissabte va començar amb molta més tranquilitat que als anteriors partits, una vegada treballats i entrenats el errors de la setmana anterior (ubicació a la pista i defensa individual) els nostres jugadors afrontaren el partit amb molta més confiança cosa que es veié reflexada al marcador final.

El tres primers quarts tingueren els següents parcials: 12-7, 14-3, i 4-10 arribant al descans amb un 30-20 que feia il.lusionar als nostres jugadors veient més propera la primera victòria. Cosa que no es produí per un fatídic inici de quart periode que amb un 20-6 ens baixà de la lluna tornant a la realitat més pròxima. Els dos darrers quarts el nostre equip plantà cara acabant el partit amb el definitiu 68-33 que reflexa l'acta de partit.

Destacà la progressió del nostres jugadors en tan poc temps i que ben segur a partir dels entrenament es veurà afavorida.

Anotadors: Roberto 5 punts (1-4tl) Jonathan 4 punts, Fallou 3 punts (1-2 tl) Fran 6 punts, Jaume 3 punts, Cris 2 punts, Toni 8 punts, Felip 2 punts