Tot se'n va anar en orris en el cinquè període (49-65)

phoca_thumb_m_foto004Després del bon partit i les millors sensacions de la setmana passada, tot feia pensar que estant l'equip de nou al complet, contra un equip del nostre nivell com el Santanyí, es podia gaudir d'un bon partit de les nostres minis.

Però el partit des del principi va agafar clarament un ritme i una intensitat que es veia venir que no seria el més adequat per a les nostres jugadores. Tot i això el primer quart va ser per les nostres per un ajustat 12-10.

D'aquí i malgrat el joc molt dur de les de Santanyí, arribant en moltes ocasions a estar molt a prop del límit, igualtat completa arribant al final del 4t quart amb un afavoridor 37-29.

En el cinquè quart es va produir el desastre ja que la forta defensa de les visitants incomodà tant a les nostres que pràcticament es van negar a anar a cercar la pilota en els serveis de fons i encaixàrem un pèssim parcial de 0-24, que deixava el partit molt tocat d'ànims amb diverses jugadores fora totalment del partit.

L'últim quart va estar marcat de nou per la igualtat 12-12, però els punts encaixats en el quart anterior van ser massa per a poder donar més la cara. Es va haver de fer més feina d'animar a les nostres jugadores que no d'estar pendent del final del partit, al que es va arribar amb un dolorós 49-65.

Això ha de servir perquè les nostres jugadores sàpiguen que hi ha partits durs en què no serà suficient tenir més qualitat tècnica que l'adversari, sinó que la lluita i la intensitat de vegades és igual o més important que ser bones jugadores.