Bàsquet Inca 71 - DAKOTA ALCÚDIA 62

phoca_thumb_m_foto002

El nostre equip Mini Femení es desplaçava a Inca amb ganes de fer un bon paper, ja que contra aquest equip havíem perdut de 29 a l'anada amb algunes baixes considerables. Per la qual cosa la motivació estava més que justificada.

Que l'equip està progressant queda patent cada setmana i que totes les jugadores estan involucrades en l'equip i que aporten alguna cosa també.

Amb una gran defensa i bones opcions en atac arrencava un primer quart que deixava a tots sorpresos per la intensitat de les nostres jugadores fruit d'aquest treball un clar 6-14 reflectia el marcador.

Els períodes 2n i tercer van ser d'allò més igualat demostrant que totes les nostres jugadores podien aguantar la forta defensa de l'equip local. Així amb dos parcials de 6-6 i 16-14 respectivament es arribada al descans amb un marcador de 28-34 que demostrava el bon treball de les nostres.

El quart període novament per a les nostres destacant Sara i Paula Marquès en atac així com Neus i Nadia en defensa. Un optimista parcial en aquest quart de 7-16 deixava el marcador 35-50 a falta de dos quarts.

En el cinquè quart l'equip d'Inca va pujar al màxim la seva defensa i va aconseguir asfixiar les nostres que novament van demostrar que quan se les defensa al màxim (potser fregant el límit) no són capaços d'asserenar i aconseguir progressar amb la pilota i fruit d' això es perden massa pilotes. L'horrible parcial d'aquest quart marcaria el partit 24-2.

L'últim quart es va intentar rebaixar el desavantatge de tan sols 7 punts que hi havia a favor de l'equip d'Inca, però una 5 ª falta de Sara i diversos errors en cistelles que semblaven fàcils ens van fer arribar el final del marcador amb un 71-62 per al equip d'Inca.

Llàstima no haver pogut completar un bon partit que van fer les nostres jugadores durant 5 períodes. M'agradaria comentar que rebérem 19 faltes per 8 de l'equip rival i que nol vam tenir bonus (només vam llançar 2 tirs lliures en tot el partit) en cap quart per 3 de l'equip local, tot i això el nostre equip ha d'aprendre a patir més perquè ja són diversos els partits que se'ns van per una mica de falta d'intensitat i per venir-nos a baix quan el rival defensa el màxim.