DAKOTA ALCÚDIA 57 - Bunyola 6

phoca_thumb_m_foto005Victòria clara del nostre mini femení contra Bunyola per 57-6. L'equip visitant es presentava sense la seva millor jugadora, i és àmpliament sabut l'important que pot ser en aquesta categoria un jugador.

El primer quart les nostres sortien molt entonades amb una bona defensa i amb una Irene molt inspirada en atac la qual cosa no fa més que demostrar el bé que està treballant en els entrenaments aquesta jugadora, la qual ha millorat ja que és el seu primer any en el equip. 12-4 al final d'aquest quart.

El segon quart ja deixà encadenat el partit amb un parcial de 19-0 amb un tàndem ofensiu Neus-Paula que aconseguien cistelles fàcils.

D'aquí al final del partit les nostres seguir donant mostres de la progressió que estan seguint les jugadores, i demostrant que no és un equip egoista i que li agrada jugar passant la pilota ja que es van veure bones passades durant el partit sobretot un parell d'assistències interessants per part de Maria Cristina.

Cal destacar la bona evolució de totes les jugadores tant en defensa i en atac.