DAKOTA ALCÚDIA 38 - Bahía San Agustín 68

phoca_thumb_m_foto004Aquest dissabte les nines del mini s'enfrontaren a l'equip del Bahia San Agustín, un equip que marcar diferències sobretot en defensa i en actitud, ja que no deixaven que féssim el nostre joc i on també no donaven cap pilota per perduda.

Al inici del partit les nostres jugadores sortiren molt concentrades i amb moltes ganes, i així ho reflectia el marcador al final del primer període 8 - 7. Però així com anaren passant els diferents minuts, l'equip rival es posar per davant demostrant que no donava el partit i cap pilota per perduda. Els parcials del segon i tercer període són 6 - 13 i 5 - 21 respectivament.

La segona part començar essent igual que el segon i el tercer període, on l'equip no sabia com sobrepassar la barrera de l'equip rival, però després d'uns minuts, una millora en defensa i en atac feia que el partit s'igualés demostrant que no hi havia tantes diferències entre els dos equips, fet que es reflectia en el marcador del quart, quint i sisè període, 11 - 16, 7 - 8 i 1 - 3 respectivament.

Com a nota dir que un equip pot ser superior a un altre en tècnica, tàctica, físic, etc., però en l'únic que no pot ser superior és en actitud, i a causa d'aquesta falta d'actitud durant el partit en general provocar que hi hagués un gran nombre de pèrdua de pilotes i de cistelles errades per part del nostre equip.