Bahia San Agustín 67 - DAKOTA ALCÚDIA 45

phoca_thumb_m_foto003El nostre equip Mini Femení es desplaçava a s'Arenal per disputar el partit amb el Bahía San Agustín, aquest era ja el quart partit comptant els dos de lliga i un amistós que es va fer a principi de temporada. En els partits anteriors no s'havia pogut aconseguir la victòria, ja que l'equip de l'Arenal és bastant compensat i en aquestes categories tenir a diverses jugadores que marquin la diferència fa que guanyar un partit sigui un objectiu molt difícil d'assolir.

No obstant els tres primers quarts les nostres jugadores van aguantar molt bé el partit buscant en atac sempre la millor opció i utilitzant un recurs tan bonic com efectiu com és la passada. En defensa s'aconseguia frenar a les jugadores importants de l'equip rival. Arribant al descans amb un esperançador 29-21.

El quart temps va seguir la pauta dels tres primers i amb un parcial de 10-8 el arribava al final del mateix amb el marcador reflectint 39-29, que encara alimentava les nostres esperances.

Però com sempre per desgràcia tenim un quart que l'equip baixa una mica la seva intensitat i aquest no sabem per que sol ser el 5è. En aquest quart un parcial 17-3, pel fet que l'equip local posava a totes les seves millors armes a la pista ens feia venir-nos a sota ja que era molt difícil per a les jugadores del Sant Agustí i les nostres pràcticament no aconseguien veure cistella.

Novament en l'últim quart la igualtat regnà amb un parcial 11-13, però el marcador final reflectia un 67-45.

Cal destacar la bona evolució de totes les jugadores, cal recordar que fins per 4 d'elles aquesta és la primera temporada que juguen al bàsquet. I el bon nivell de les que ja fa uns quants anys amb nosaltres. Per la qual cosa es pot dir que l'equip està molt equilibrat i complet.