Partit magnífic del premini masculí

bsa100El passat dissabte el nostre premini masculí va tornar a jugar partit de lliga, i un altre cop a casa.

Els nostres jugadors van sortir amb les piles ben carregades, i això que haviem hagut d'aixecar-nos ben prest, ja que el partit començà a les 9:30 del matí.

El nostre rival era el Bahía San Agustín, un equip que desde sempre disposa de molt bons equips, i aquest no va ser una excepció. Tot i així els nostres sortiren al 100% i aconseguiren anotar cistelles fàcils, i tot anava molt bé.

Durant els 3r i 7è període, les coses van canviar, i degut al cansament els nostres no aconseguien anotar i fruit d'això arribaven les males cares, fet que feia que a banda de no atacar bé, tampoc defensàvem.

Ja al darrer quart, després de la xerrada tots junts, els jugadors tornaren a sortir amb moltes ganes, i amb només els 6 minuts darrers, vam anotar mes cistelles que durant la resta del partit. Això demostra que per molt malament que vagin les coses s'ha de continuar treballant, perquè com van poder veure ells mateixos, si es fan les coses ben fetes i no es baixen els braços tot es pot aconseguir.

Ara toca entrenar durant dues setmanes i esperar el pròxim partit.  ÀNIMS!!