Sant Josep 22 - DAKOTA ALCÚDIA 70

Gran partit el realitzat pel nostre equip a la pista de Sant Josep en partit ajornat de la segona jornada. Tot i jugar en una data inusual (dilluns "de halloween" a les 21:00 h) les nostres jugadores van realitzar sens dubte el millor partit de la temporada. Superant també la dura derrota del dia anterior a casa davant Sòller nostre equip va saber mentalitzar i sortir a jugar amb confiança. I per una vegada les coses van sortir des del principi.

Ja en els primers minuts les nostres jugadores van demostrar una bona mentalitat en defensa, amb alta concentració i esforç, controlant el rebot i sense permetre tirs fàcils. I com que la defensa és la base per construir qualsevol victòria el nostre equip va poder jugar amb tranquil·litat en atac. Agressivitat en l'un contra un, circulació de pilota correcta i confiança en el llançament. Tot va donar com a resultat del primer quart el marcador de 5 a 14 per al nostre equip, mostra del domini en el joc.

Però el millor encara havia d'arribar. El segon quart va ser el millor de la temporada. Amb nombroses recuperacions de pilota, controlant el rebot i amb un encert en el tir molt alt es va aconseguir un parcial de 24 a 4, deixant el partit sentenciat ja en el descans (9 a 38).

No obstant això Sant Josep és sempre Sant Josep i, tot i que sigui un equip format per 8 juniors i només 3 sèniors donarien guerra segur. Pel que el nostre equip no es va relaxar a la segona part, continuant amb una bona defensa i bon encert en atac. La diferència en el marcador mai es va escurçar, ampliant constantment per arribar al 22-70 final per a les nostres.

Enhorabona a tot l'equip ia seguir treballant.