DAKOTA ALCÚDIA 45 - Instituto de Fertilidad 96

Derrota dins del que s'esperava donada la diferència entre els dos equips. Les visitants, candidates a l'ascens a Lliga Femenina 2, són un autèntic equipàs reforçat a més amb la incorporació de la nostra estimada Sílvia Lara que, tot i portar només dos partits jugant amb el seu nou equip, ja va poder donar mostres de la seva coneguda qualitat anotant 9 punts en el primer quart.

El partit no va tenir història. El nostre equip, que a més presentava alguna baixa, va plantar cara al marcador durant els primers 7 minuts (8 a 13), però immediatament es van imposar el major ritme de joc, qualitat i explosivitat de les visitants.

Al descans la diferència ja era definitiva (23 - 53). Però dir que el nostre equip va seguir lluitant i donant la cara, caient dignament per una diferència gran (45 - 96), i que reflecteix el que és aquest any aquesta categoria on equips de Nacional que tenen com a objectiu ascendir a Lliga Femenina 2 "competeixen" contra equips de 1a autonòmica d'inferior nivell.