DAKOTA ALCÚDIA 26 - CTEIB 72

Últim partit de la primera volta davant un equip de Nacional i nova derrota contundent. Tot dins de la lògica. No obstant això, malgrat la diferència final, hem de dir que l'equip va donar la cara, amb bona actitud i gran esforç. Però és molt difícil aguantar el ritme que et imposen aquests equips, amb plantilles molt àmplies i físicament molt poderoses. Tot i això, es va plantar cara durant gran part del partit.

Durant el primer quart s'imposaven les defenses. A les nostres jugadores els era molt difícil aconseguir bones opcions de tir davant la gran pressió del rival, tant a la pilota com a les línies de passada. Però en defensa es feia un gran treball. Molt concentrades, intenses i treballadores. Fruit de tot això era el resultat al final del primer parcial: 7 a 12 per les visitants, però estàvem dins del partit.

La tònica del segon quart va ser semblant, encara que els equips van començar a estar una mica més encertats en atac. Les nostres aconseguien que l'equip visitant no s'escapàs massa en el marcador (12 a 19, minut 18), però un parcial en contra de 5 a 0 en els últims dos minuts del quart deixava el resultat de 16 a 29 al descans.

La segona part va ser una altra història. Tot i mantenir certa resistència els primers minuts del tercer quart, ens va ser impossible mantenir el fort ritme de l'equip visitant, que físicament més poderoses i amb una banqueta més ampli, es van anar al marcador de mica en mica per arribar al minut 30 amb el resultat de 24-49, sent l'últim quart un mer tràmit.