Hispània 33 - DAKOTA ALCÚDIA 42

Es presentava el nostre equip al partit de diumenge amb moltes ganes d'aconseguir la victòria. Per ser un partit de "la nostra lliga" i per oblidar com més aviat millor la dura derrota de diumenge anterior. I es va aconseguir la victòria, amb tot el grup molt implicat, tot i els pocs punts i de seguir molt "fallón" en el tir.

Primer quart igualat davant un equip local molt lluitador que intentava córrer i pressionar després servei de fons. Encertant amb dos triples en els primers deu minuts. Resultat parcial de 14 a 10 per les locals.

En el segon quart el nostre equip va defensar millor i va atacar amb més criteri, aconseguint un parcial de 8 a 2 per donar la volta al marcador. S'arribava al final de la primera part amb el resultat favorable de 21 a 20, després d'un triple del rival pràcticament en l'últim segon del quart.

El tercer quart va ser el pitjor del nostre equip amb diferència. Tot i defensar correctament, les pèrdues de pilota en atac unit al baix percentatge d'encert en el tir exterior feien aparèixer els nervis en les nostres jugadores, encaixant un parcial en contra de 9 a 4, acabant amb el resultat de 29 a 25 per a les locals.

Però el nostre equip va reaccionar quan les coses es presentaven pitjor. Un parcial de 7 a 0 de sortida, aconseguint per fi el primer triple del partit, deixava ben clar que les nostres jugadores no s'anaven a rendir fàcilment. I com la defensa va seguir funcionant es va poder ampliar l'avantatge, cedint només una cistella en els primers 8 minuts, per a un total de 4 punts en contra en tot el quart. Així doncs, tot i fallar més de tirs lliures del compte en els últims minuts, s'arribava al final del partit amb el resultat de 33 a 42, en un partit molt treballat.