Escola de bàsquet

Diada de bàsquet a Sa Pobla

El proper dissabte 3 de març  el CB Sa Pobla i el Departament d’Esports del Consell de Mallorca organitzen una diada d’esport escolar a la comarca de Nord al poliesportiu de Sa Pobla , amb inici  a les 10  hores i finalització a les 12,30 h.

Aquesta jornada va dirigida a les categories de pre-iniciació, iniciació i benjamí, hi haurà disponibles 2 pistes de joc al pavelló cobert.

Cal agrair també la cessió de l’ús de les instal·lacions per part de l’ajuntament de Sa Pobla.

Diada de bàsquet a Muro

El proper dissabte 28 de gener, el Club Bàsquet Muro i el departament d'esports del Consell de Mallorca, organitzen una diada d'esport escolar (bàsquet) el poliesportiu de Muro, amb inici a les 10 hores i finalització a les 12'30 hores.

El nostres nins, (grup Patricia) han d'estar a les 9,45 hores i (grup d'en Josep Cuevas) a les 10,30 hores, el pavelló municipal d'esports Muro.

Han de dur els calçons curts blaus i la camiseta blanca que els varem donar.

Diada de bàsquet a Alcúdia

Demà dissabte 17 de desembre, el C B Nord i el departament d'esports del Consell de Mallorca organitzen una diada d'esport escolar a la comarca de Nord al poliesportiu d'Alcudia , amb inici  a les 10  hores i finalització a les 12 h. Aquesta jornada va dirigida a les categories de pre - iniciació i  d' iniciació  hi haurà disponibles 2 pistes de joc al pavelló cobert.

Cal agrair també la cessió de l'ús de les instal·lacions per part de l'ajuntament d'Alcudia.

Diada de l'escola de bàsquet a Pollença

fotoDissabte dia 26 els nostres petits jugadors de l'Escola de Bàsquet participaren a la Diada organitzada pel Consell a Pollença. Fou un matí molt actiu on el nostres jugadors deixaren la seva imprempta en els tres partits on participaren.

Tot començà a les 10 del dematí on na Lucia, Na Marta, na Elisabet, na Chiara, en Didac, en Jaume, en Miquel, els nostres dos Danis, en Yassir, i en Pep es presentaren al poliesportiu de Pollença, estaven molt il.lusionats a la vegada que nerviosos.

Després d'un bon escalfament i la xerradeta dels entrenadors començà la diada, el primer partit contra Sa Pobla A, després ens quedava Pollença i acabarien front el segon equip pobler, Sa Pobla B, gairebé dues hores de partits que passaren en un tres i no res. A les 12h acabava tot, però encara havia jugadors que volien continuar jugant.

Comença l'Escola de Bàsquet 2011-2012

ebasquet1112Només quedaven els per començar, però ja es posen en marxa. L'Escola de bàsquet inicia les seves activitats demà dimarts dia 4 a les 17:15 al pavelló municipal.

Els entrenaments es duran a terme cada dimarts i cada dijous de les 17:15 a les 18:30 sota la direcció de monitors titulats.

Per a més informació cal dirigir-se al  coordinador del club, Bernat Cifre, al telèfon 663 31 43 43.