DAKOTA ALCÚDIA 55 - La Salle 24

Gran victòria enfront de la Salle que ens dóna forces per afrontar amb més tranquil · litat el que resta de segona fase i que ens deixa molt ben classificades per entrar a les posicions que donen possibilitat de jugar el campionat de Mallorca.

El partit es presumia complicat per la quantitat de baixes que té l'equip i per tenir alguna jugadora un poc minvada físicament a l'haver estat tota la setmana malalta.

Malgrat tot, les nostres van sortir amb moltes ganes a la pista, igual que les visitants que ens van sorprendre amb una defensa molt forta a tota la pista i que ens va complicar molt la sortida de la pilota. Però a poc a poc ens vam anar trobant més còmodes a la pista i amb una Dandara i Xesca molt productives en atac, aconseguírem acabar el quart amb avantatge de 15 a 8.

El segon període va ser dels millors de la temporada, pràcticament perfectes en defensa i atacant amb gran fluïdesa, sempre trobant la millor opció. Resultat d'això, un parcial de 17 a 6. Al descans 32-14.

Després del descans, la nostra intenció era tancar el partit seguint amb la nostra bona defensa, però un cop més, la mala sort va tornar en mode de lesió i ja he perdut el compte .... Caterina en un rebot es va produir un esquinç de lligaments del turmell, el que la va deixar fora del partit. Això ens va deixar durant uns minuts bastant despistades. Malgrat tot, parcial favorable d'11 a 2

Ja amb el partit pràcticament sentenciat, les nostres es van relaxar una mica en defensa, el que va igualar una mica el joc. Parcial de 12 a 8. Final del partit, 55 a 24.

Vull destacar que ens estem sobreposant molt bé a totes les lesions que estem tenint, aportant molt més totes les jugadores, com ha de ser.

Esperem que la lesió de Caterina, sigui el menys greu possible, ja que anem a afrontar el pròxim partit davant Cide, amb molt poques jugadores.

Anotadores: Claudia 0 pts, Xesca 14 pts, Joana 2 pts, Xisca Ramis 0 pts, Cris 2 pts, Dandara 21 pts, Sofia 14 pts, Caterina 0 pts, Laura 2 pts, Julieta 0 pts.