CIDE 41 - DAKOTA ALCÚDIA 35

Derrota davant el que per a mi, és l'equip més complet de la categoria. El nostre inici va ser el pitjor en atac de tota la temporada. Ens va salvar la bona defensa que va deixar a les locals amb només 6 punts en 10 minuts. Però a les nostres molt pitjor, anotant només des de la línia de tirs lliures 2 de 8.

El segon període no va ser molt millor, continuàvem molt intenses en defensa, però en atac, la precipitació i el desencert sota la cistella, deixava un parcial desfavorable de 8 a 7.

El tercer quart va ser fantàstic per part de les nostres, que amb canvis continus de defensa, aconseguien despistar a les locals. Comencem a robar pilotes i a córrer molt bé el contraatac, aconseguint un parcial de 6 a 17. Estàvem fent un partit molt seriós i donant la sorpresa amb un equip ple de baixes molt importants.

En l'últim període ens va passar factura l'esforç realitzat. Ens costava molt anotar una cistella i la força física de les locals sota la cistella, començava a notar-se. El parcial de d'11 a 2 en 3 minuts, ens va fer molt de mal. No hi havia forces per reaccionar. Tot i que les nostres ho van donar tot fins al final, no va poder ser. Parcial de 21 a 9. Final del partit 41-35.

Estem com se sol dir, en quadre, havent de recórrer a jugadores del cadet preferent, però estem millorant moltíssim com a equip. Tot això ens ajudarà per quan recuperem a les lesionades, ser un equip molt millor en tots els sentits.

Continuarem treballant fins al final ¡¡¡

ANOTADORES: Claudia 0, Xesca 5, Xisca Ramis 2, Cris 0, Dandara 6, Sofía 15, Laura 2, Julieta 0, Mari 5.