Sant Josep 76 - DAKOTA ALCÚDIA 21

Partit molt complicat davant el líder imbatut, el Sant Josep. A la primera volta, vam estar a punt de donar la sorpresa, fent un gran partit, però diumenge no va tenir res a veure amb aquest partit de fa gairebé dos mesos. Les importants baixes i un desastrós segon quart, ens va deixar sense cap opció.

El partit el vam iniciar molt bé, arribant a dominar al marcador fins al minut 7, amb un 4 a 7, obligant a les locals a demanar un temps mort. Malgrat això, estàvem molt malament en atac, fallant gairebé tot.

A partir d'aquest moment, vàrem desparéixer del tot de la pista, encaixant en tan sols dos minuts un parcial de 12 a 0. Final del quart 16-7.

En el segon període, amb gent de refresc, pensàvem poder augmentar el nostre nivell defensiu i millorar alguna cosa en atac, però res d'això. Vam ser un equip desconegut, ens passaren per sobre i no reaccionàrem. Cada atac nostre fallat, es convertia en contraatac per les locals que anotaven gairebé sense oposició. El parcial ho diu tot, 31 a 0 i partit llest per sentència.

Ja sabíem que el partit amb tot el que ens està passant, era gairebé impossible, però el que no es pot fer, és abandonar la lluita a la pista i baixar el cap i això era el que havíem fet.

Després del descans i després d'una intensa xerrada, les nostres van tornar a ser les de sempre, dures en defensa, millorant una mica en atac i jugant de tu a tu el Sant Josep. Parcial de 10 a 10.

En l'últim període amb molts canvis, no aconseguim aguantar el fort ritme de les locals, tot i que les nostres es van esforçar fins al final. Parcial de 19 a 4. Final del partit 76-21.

Segueix la mala sort en relació a les lesions i el diumenge, la nostra jugadora del B, Laura, amb un cop molt fort al genoll, va haver d'abandonar el partit en el segon quart. I allà no queda tot, també Claudia a la finalització del mateix va tenir problemes al genoll i que sembla tractar-se d'una distensió del lligament lateral, el que la pot tenir un parell de partits fora de combat. Esperem començar a recuperar gent, ja que si seguim a aquest ritme, haurem de jugar amb infantils.

Està sent molt dur aquest final de temporada, però tot això segur que ens servirà per arribar al màxim nivell en el moment més important.