DAKOTA ALCÚDIA 57 - B.San Agustín 64

Partit davant un dels clars candidats per al títol, el Bahia San Agustín. Afrontàvem el mateix amb 4 baixes per lesió. La ja per tota la temporada de Carmen, la de Francina i Caterina que pot ser que recuperem en quinze dies, i l'última de la Clàudia, de la qual no sabem encara el diagnòstic final. Per si era poc, Xesca arribava al partit tocada del dia anterior amb el partit amb les júniors, però amb el seu caràcter i ganes, ha intentat ajudar a les seves companyes, malgrat el dolor que tenia.

El nostre primer quart no va ser gens bo, la nostra defensa deixava molt a desitjar, donant massa facilitats en el rebot. En atac, molt precipitades, no aconseguíem trobar el nostre joc. Parcial de 6 a 23.

En el segon període, millorem moltíssim en defensa i en atac. Començàrem a ser agressives i a moure la pilota amb criteri en atac, aconseguint forçar moltes faltes. Aconseguírem que les visitants es sentissin incòmodes. Parcial favorable d'11 a 9.

Després del descans, amb la contínua rotació de jugadores, vàrem tornar a perdre el ritme, amb massa pèrdues de pilota. En atac estàrem molt desafortunades en el tir. Moltes badades de marcatge i males ajudes donaven molta facilitat el rival que tornava a enganxar una estirada al marcador. Parcial de 8 a 25.

Amb el partit ja sentenciat a falta dels deu últims minuts, 25 a 57. El Sant Agustí va començar a moure el banc, jugant amb les jugadores amb menys pes en l'equip. Les nostres varen començar a sentir còmodes una altra vegada, i amb la nostra defensa en tota la pista, vàrem començar a robar una pilota darrere l'altre, asfixiant el rival i començant a remuntar d'una manera espectacular, aconseguint un parcial important de 32 a 7, deixant el marcador final de 57 a 64.

Estic convençut que estem creixent a passos de gegant com a equip. Tot el que ens està passant, està fent que totes agafem responsabilitat i això ens anirà molt bé de cara al final de temporada. És una pena que no puguem entrenar com toca amb tantes lesions, però cal seguir fent un esforç i aprofitar el temps.

No sóc molt de personalitzar, però com es tracta d'una jugadora a la qual li exigeixo molt sempre. També vull felicitar per la bona actitud que està tenint últimament i que en aquests moments delicats, està traient el millor d'ella, segueix així Dandara.