DAKOTA ALCÚDIA 61 - Eu Moll 32

Si la setmana passada vàrem marxar molt satisfets de veure com les nostres jugadores afrontaven un partit ple de dificultats, amb una mentalitat guanyadora i de lluita fins a l'últim segon, aquesta setmana ha estat tot el contrari. No es pot a anar a jugar un partit de bàsquet amb la mentalitat que guanyaré sense baixar de l'autobús. No som ningú ni hem aconseguit res per pensar això, a més que és una falta de respecte cap al rival amb el qual ens anem a enfrontar. N'hi havia prou veure l'escalfament de les nostres jugadores i el de les visitants, per saber el que podia passar.

El problema és que quan et dones compte i vols canviar aquesta mentalitat, ja és massa tard. El nostre inici de partit va ser desastrós, les d'Eu Moll ens superaven en tots els aspectes, principalment en el de les ganes de competir, arribant sempre un segon abans que les nostres i això ho demostra el marcador en els primers 10 minuts, 13-13.

En el segon període no va canviar res, només la falta d'encert de les visitants sota la cistella, feia que marxéssim al descans, amb avantatge al marcador, 7 a 2 de parcial. Al descans 20-15 amb una molt mala imatge. Després del descans i després de la bronca merescuda, milloràrem una mica en actitud, però seguíem estant una mica apàtiques en defensa. En atac, un gran quart de Sofia, marcava les diferències (14 punts en aquest quart). Parcial favorable de 24 a 10.

En l'últim període seguim amb la mateixa tònica, molt desencertades en el tir, només aconseguint cistelles després de recuperació de pilota. Parcial favorable de 13 a 7. Final del partit 61-32.

En definitiva, un partit per oblidar i també per no oblidar i així no es pugui tornar a repetir.

Seguim amb molts problemes d'efectius i això ens està causant problemes, però no podem perdre partits per falta d'actitud. Esperem anar recuperant jugadores per poder afrontar en condicions aquest final de temporada. Destacar com a negatiu, el poc encert en els últims partits en una faceta en què havíem millorat molt, els tirs lliures.

Diumenge que ve, partit clau per a la classificació matemàtica al campionat de Mallorca a la pista del Zona 5.