Zona 5 58 - DAKOTA ALCÚDIA 48

Diumenge passat, molt prest, ens desplaçàvem fins a Manacor per jugar un importantíssim partit de bàsquet. Una victòria ens donava la plaça ja directa per al campionat de Mallorca i estar així entre els 5 millors equips de l'illa.

En aquest partit recuperàvem a la nostra jugadora Francina, després d'un mes i mig sense poder comptar amb ella per una lesió.
Teníem l'esperança que el mal partit de la setmana passada fos només un mal dia, però per desgràcia no va ser així. Ahir vam tocar fons, estant irreconeixibles. Vam estar sempre a mercè de les locals, que sense tenir gaires possibilitats de classificar-se, van sortir a la pista amb ganes de competir i de guanyar el partit des del primer segon.

El partit es va iniciar amb molta igualtat, la defensa de les locals feia que les nostres es sentissin molt incòmodes, perdent més pilotes del que és habitual. Parcial de 14 a 13.

En el segon període les coses no van canviar, sinó que tot el contrari. La nostra defensa feia aigua per totes bandes i en atac ens costava déu i ajuda anotar una cistella amb facilitat. Les pèrdues de pilota després d'una recuperació, era ja una mica desesperant. La pilota semblava cremar a les mans i això no recordo haver-lo vist abans. Parcial de 19 a 14 a favor de les locals que marxaven al descans amb un avantatge de 33 a 27.

Després del descans, pensem que a poc a poc aniríem millorant, però res més lluny de la realitat. Continuem molt espesses, sense força, sense confiança, com si ja estigués tot perdut. La forta defensa de les de Zona 5, ens tenia desconcertades i continuàvem estant fora del partit, parcial de 11 a 8.

En l'últim quart, les nostres no van tenir cap reacció, físicament i mentalment no estàvem en el partit, i així, com que és molt difícil poder competir amb les millors. Parcial desfavorable de 14 a 13.  Final del partit 58-48.

De tot l'any, és el partit en el qual he tingut pitjors sensacions. Veig l'equip jugant al mateix nivell dels entrenaments, per tant, ja sabeu on hi ha la solució. No crec que si us hagi oblidat tot el que hem fet bé fins ara, per tant, malgrat tots els problemes que hem tingut, no poden ser una excusa per tornar a aixecar-se i fer tot el possible per tornar a ser les de abans. De vosaltres depèn.

Ens falta una victòria per aconseguir la classificació i poder preparar amb tranquil · litat el campionat de Mallorca. Voler és poder ¡¡¡