DAKOTA ALCÚDIA 69 - Binissalem 68

Diuen que després de la tempesta, arriba la calma. I això és el que es pot dir després de dues setmanes molt dolentes en tots els sentits.

Crec que l'equip s'ha adonat a temps que aquest no era el camí i el diumenge van mostrar el camí correcte i en el qual hi ha que continuar. Humilitat, sacrifici, confiança i molt de cor per poder tornar a ser les mateixes jugadores que tots coneixíem.

El partit era de vital importància ja que una derrota davant el Binissalem, un dels equips implicats també per aconseguir plaça de campionat de Mallorca, ens podia complicar la nostra classificació. Els dos equips ens van brindar un bonic espectacle, ple d'intensitat, lluita i molta emoció fins al final.

L'inici ja mostrava el que podia ser el partit, molta igualtat al marcador, amb uns primers minuts on les nostres encara no havien agafat el ritme al partit, costant-nos un 2 a 8. A poc a poc ens vàrem anar ficant en el partit i estant molt encertades en el tir exterior, amb tres triples, un de Dandara i dos de Sofia que estava molt fina en atac (13 punts en aquest quart). Això ens donava al final del primer quart 16 a 12.

El segon període va ser de gran encert en atac per part dels dos equips, però en defensa, érem molt irregulars, aconseguint en alguns moments posar en dificultats a les visitants i alhora cometent errors que deixaven anotar amb facilitat a les de Binissalem. Destacar en aquest quart a Xesca amb 9 punts i agafant la responsabilitat de fer jugar l'equip. Parcial d'aquest quart 24-24. Al descans 40-36.

En el tercer període milloràrem moltíssim en defensa, la nostra pressió era molt efectiva, aconseguint robar algunes pilotes que van acabar amb cistella i la nostra defensa en zona, ens donava opcions de córrer algun contraatac. A més seguíem molt encertades en el tir exterior, amb dos triples més. Parcial de 15 a 8.

Teníem 11 punts d'avantatge i s'havia d'aconseguir aguantar aquest avantatge fins al final, però les de Binissalem amb una gran reacció varen tornar a ficar-se al partit aconseguint igualar a 59 a falta d'un minut per al final. En aquest moment els nervis van passar factura, podent guanyar qualsevol des de la línia de tirs lliures. I amb 12 segons per al final vàrem tenir una possessió per aconseguir cistella i emportar-nos el partit, però no va poder ser. Arribàrem a la pròrroga amb l'equip molt cansat però calia fer un esforç i així ho van entendre les nostres juagdores. Una pròrroga no apte per cardíacs, amb dos equips que ho van donar tot a la pista i que cap va merèixer perdre.

L'experiència de Xesca i Dandara, juntament a dos tirs lliures anotats per Laura, van ser vitals per aconseguir una victòria que ens dóna ja, el pas al Campionat de Mallorca i que crec que aquest equip que es va veure el diumenge, es mereix.

Vull felicitar l'equip de Binissalem pel partidàs que va fer i esper aconsegueixi també aquesta plaça que al meu entendre també és mereixedor.

A les meves jugadores, només dir-lis que sincerament esper que a partir d'ara, només veiem a l'equip de diumenge passat i no al d'anteriors setmanes. Totes aportàreu el màxim de cadascuna, i aquí el resultat

A títol personal, no puc deixar de destacar el partidàs de Sofia, amb 33 punts, però el que és més difícil i poc habitual en aquesta categoria, un 5 de 6 en triples que el mateix Joan Carles Navarro signaria.