La Salle 54 - DAKOTA ALCÚDIA 60

Victòria poc lluïda a la pista de La Salle, un equip que ha millorat moltíssim durant aquesta temporada.

Sortírem a la pista sense tensió, sense estar preparades per defensar i així ens va anar. Parcial de 17 a 9. No és excusa el que en aquest partit no ens jugàvem res, això és un error, i una sortida així de dolenta en el campionat de Mallorca seria una derrota segura, per tant es tracta d'agafar cada partit amb la màxima serietat possible i saber que de cada partit s'aprèn.

En el segon període vàrem començar a jugar una mica millor, però seguim sent massa fàcils de superar en el 1x1, això cal millorar-lo i molt si volem guanyar algun partit en el campionat. Parcial favorable de 14 a 19. Al descans 31-28.

Després del descans seguírem millorant alguna cosa intercanviant defensa en zona i pressió a tota la pista, aconseguint posar-nos per davant en el marcador per primer cop, parcial de 10 a 15.

En l'últim quart acabàrem de rematar el partit, gràcies a l'encert en atac, encara que seguírem donant massa facilitats en defensa 5x5. Parcial de 13 a 17. Final del partit 54-60.

Ens queda un últim partit de lliga i 4 dies més per preparar el campionat de Mallorca, seran tres dies molt intensos en els que s'ha d'estar molt fins si volem competir i tenir oportunitat de donar la sorpresa.

Per a això cal millorar molt la nostra defensa i també els percentatges en els tirs lliures que últimament són horrorosos.