Binissalem 46 - DAKOTA ALCÚDIA 72

fotoMolt més complicat va ser el partit del que pot dir el resultat final. Les nostres van haver de donar el millor de si mateixes per poder fer-se amb la primera victòria enfront d'un equipàs com és el Binissalem. La gran quantitat de faltes assenyalades pels àrbitres, al meu entendre exageradament rigorosos, creà molts problemes als dos equips.

La victòria es va poder forjar gràcies al gran primer quart de les nostres amb una gran sortida, 2 a 10 de parcial minut 5. La nostra defensa creava molts problemes al rival i el sorpreníem. Final del primer quart 11-22.

El segon període no podia començar millor, amb un 0 a 12 (11-34) de parcial en 3 minuts el que feia que la locals haguessin de demanar un temps mort. A partir d'aquest moment, vam començar a tenir problemes amb el nostre sistema defensiu, donant possibilitat de cistelles fàcils a les rivals que començaven a reaccionar. Començàvem a tenir problemes de faltes, havent de realitzar molts canvis. Gràcies a la nostra qualitat en atac, vam poder controlar aquesta reacció del rival. Mostra de la quantitat de faltes assenyalades, és que aquests dos primers quarts, van durar 50 minuts. Al final vam aconseguir guanyar el quart amb un 17 a 23 de parcial. Al descans 28-45.

A la represa el joc es va tornar molt imprecís per part dels dos equips, que fallaven cistelles fàcils i moltes pèrdues de pilota. Final del quart 9 a 10. Ho teníem tot per aconseguir la nostra primera victòria però amb moltes jugadores amb 4 faltes havíem protegir-nos. L'equip estava cansat perquè el rival continuava obligant-nos a no relaxar-nos ni un segon. Per tot això vam provar una defensa zonal (que el nostre equip no té practicada) però que ens va donar molt bons resultats, controlant millor el rebot defensiu i podent córrer millor el contraatac. Parcial de 9 a 17. Final del partit 46-72 en un partit molt lluitat pels dos equips.

Content del rendiment de l'equip en aquest primer partit de lliga tot i la setmana molt estranya en l'aspecte d'entrenament. No podem relaxar-nos, això és molt llarg i no podem pensar més enllà que en el pròxim partit i arribar a final de temporada al màxim nivell del qual encara estem molt lluny.