DAKOTA ALCÚDIA 88 - Campos 31

Partit plàcid davant d'un equip el Campos que no coneixíem de la temporada passada. Per tot això i també per haver guanyat també el seu primer partit de lliga, havíem de no refiar-nos i sortir a per totes des del primer segon.

Les nostres com gairebé sempre van començar amb ganes i amb molta intensitat. Però les visitants, amb ràpids contraatacs, aconseguien mantenir-se en el partit. Parcial favorable de 20 a 8.

El segon període va continuar amb la mateixa tònica, bons atacs i bona defensa que cada vegada ofegava més el rival i no donava més diferència en el marcador. Parcial de 20 a 9. Al descans 40-17.

A la represa i amb el partit pràcticament decidit, vam començar a provar diferents sistemes defensius ja rotar molt la banqueta, donant més minuts a les jugadores més joves i que van donar molt bons resultats, no baixant ni un segon la nostra intensitat a la pista. Parcial del tercer període 27-12.

L'últim quart, més del mateix, les nostres no es conformaven i seguien lluitant cada pilota, com ha de ser i continuava augmentant la diferència en el marcador. Parcial de 21 a 2. Final del partit 88-31.

Bon partit de les nostres jugadores davant d'un equip molt més fluix i que ens va servir per seguir aprenent i preparant-nos per els partits més complicats que ens van a començar a arribar. La nostra missió és classificar-nos, cosa que tenim pràcticament assegurat i tenir clar que a partir d'allà, cada partit serà una final a les que hem d'arribar al màxim nivell.

Enhorabona a totes ¡¡¡

ANOTADORES: Claudia 4 pts , Xesca Reynes 7 pts (1/4 tll), Joana 11 (1/5 tll), Xisca Ramis 0 (0/2 tll), Carmen 10 ( 2/6 tll), Francina 12 (2/2 tll, 2 triples), Cris 6, Dandara 8, Sofia 23 (3/7 tll), Caterina 4, Laura 3 (1/4 tll).