DAKOTA ALCÚDIA 59 - CIDE 51

Victòria important davant del que possiblement serà el rival més difícil de batre en aquesta lliga. La classificació per a la fase final està pràcticament assegurada. A partir d'aquest moment, cada partit va ser una final per la qual cosa no val relaxar fins que arribi el moment ja que de no arribar al nostre màxim nivell, patirem.

El partit com es preveia, va ser molt competit i molt físic. Els nervis van passar factura durant tot el partit a les nostres, el que es va traduir en contínues pèrdues de pilota i molta precipitació en atac.

El primer quart va ser elèctric per part dels dos equips, el nostre atac era fluid, però en defensa teníem problemes en el rebot. Parcial favorable de 18 a 16.

El segon període va ser el pitjor de tots, molts nervis, precipitació, poca intensitat, amb pèrdues de pilota després de recuperació poc habituals en les nostres. La nostra defensa no aconseguia fer mal a les visitants que aconseguien sortir de la nostra pressió sense massa problemes. Però tot i això aconseguíem donar una petita estirada en el marcador 26-18, minut 7, que perdérem en els dos últims minuts. Parcial de 8 a 8. Al descans 26-24.

Després de la represa les nostres van sortir a per totes, la nostra defensa començava a crear veritables problemes al Cide que tot i això, es mantenia en el partit gràcies al seu rebot d'atac. Parcial de 19 a 14. Quedaven els últims 10 minuts amb 7 punts d'avantatge i tot per decidir.

Les nostres van saber aguantar la pressió, aconseguint atacar la zona de les visitants amb bastant tranquil·litat, començant amb un 5 a zero de parcial, que ens va donar molta tranquil·litat i confiança. Vam saber controlar i subministrar el nostre avantatge fins al final de partit. Parcial de 14 a 13. Final del partit 59-51.

Aquesta victòria ens ha de donar moltes més ganes per continuar treballant. Destacar com a positiu el gran encert des de la línia de tirs lliures, 21/26.

ANOTADORES: Claudia 4 pts (0/2 tll), Xesca Reynes 4 pts (2/2 tll), Joana Maria 2 pts, Xisca Ramis 2 pts, Carmen 19 pts (5/7 tll), Francina pts 12 (6/6 tll), Cristina 0 pts, Dandara 2 pts, Sofía 12 pts (8/9 tll), Caterina 2 pts, Laura 0 pts.