Zona 5 50 - DAKOTA ALCÚDIA 52

Es tractava de l'últim partit de la primera fase, amb ja tot decidit, contra un bon equip, el Zona 5 de Manacor. Un equip molt intens i lluitador que ens posa les coses molt difícils sempre.

El nostre inici no va ser dolent en atac, provocant moltes faltes de tir. El problema és que fallàrem fins a 7 tirs lliures només en aquest quart. En defensa teníem problemes amb la nostra pressió. Les locals aconseguien trencar-la amb facilitat, aconseguint cistelles fàcils, el que igualava el partit al final del quart, 12 a 12.

El nostre segon període, va ser excel · lent. Milloràrem en tots els aspectes i això es va notar al marcador. Començàrem a córrer bé i la nostra defensa era contundent. Parcial de 9 a 26. Al descans 21-38.

A la represa, pensàvem que tot estava guanyat, o almenys això era el que demostràvem a la pista, desapareixent del partit. Cometent infinitat d'errors per falta d'intensitat en atac i apàtiques en defensa. Sent aprofitat per les rivals, endossant-nos un parcial de 18 a 7 i ficant-se de ple en el partit, 39 a 45.

Iniciàvem l'últim quart intentant ser les de sempre, però continuàvem desencertat en atac i la nostra defensa deixava molt a desitjar. Les locals s'havien vingut amunt i les nostres no reaccionaven. Els últims segons van ser ben jugats per les nostres aconseguint emportar-se el partit per un ajustat 50-52.

Ens presentàvem a aquest partit com gairebé sempre durant la temporada, amb baixes. Joana refredada i Carmen lesionada al genoll sense saber encara l'abast de la lesió. Aquest matí s'ha confirmat la pitjor notícia de la lesió de Carmen, trencament de lligaments creuats i que la deixa fora de les pistes durant un llarg temps. Són coses que passen en l'esport i cal assimilar més aviat millor.

Això ens ha d'unir més que mai com a grup, i totes hem de treballar més que mai perquè l'absència de Carmen dins de la pista, es noti el menys possible. Ara toca que ella es recuperi el millor possible, no importa el temps.