DAKOTA ALCÚDIA 54 - Sant Josep 62

Primer partit de la segona fase per al títol i primera derrota de la temporada. Era el primer partit complicat sense Carmen, una de les nostres jugadores més importants i més determinants de la lliga. L'adversari, el Sant Josep, equip desconegut per les nostres ja que estaven en l'altre grup de la primera fase i que únicament havia encaixat una derrota.

El partit es va iniciar amb molta tensió i defenses fortes per part dels dos equips. Moltes imprecisions en atac, encara que gràcies a la nostra pressió en tota la pista aconseguíem robar diverses pilotes que ens donava un petita diferència en el marcador. 15-13 de parcial.

En el segon període el Sant Josep veient la nostra superioritat en el 1x1 es va posar en defensa zonal que ja no va canviar en tot el partit. Això ens descentrà bastant en els últims minuts del quart, estant molt precipitades en atac, no veient la possibilitat de penetrar en la seva defensa i en conseqüència abusant del tir de tres punts. El control total del rebot defensiu per part del Sant Josep, feia que poguessin contraatacar amb facilitat el que va fer que aconseguissin donar la volta al marcador amb un parcial de 0 a 6 en els últims dos minuts. Parcial del quart 10 a 15. Al descans 25-28.

A la represa sortim sense tensió al partit i això ens va costar molt car veient el que va passar posteriorment. Aquests minuts nefastos per part de les nostres, va ser aprofitat per les visitants que ens van endossar un parcial de 12 a 23. Ens oblidàrem de defensar i en atac cadascuna feia la la guerra pel seu compte. Les del Sant Josep disposaven en cada atac de diversos tirs ja que dominaven el rebot tant ofensiu com defensiu i això és massa avantatge per a un bon equip contra el que estàvem jugant. Ens faltaven 10 minuts per aconseguir donar la volta a un preocupant 37-51.

Però si les nostres han demostrat alguna cosa sempre, és que en els moments més complicats, ho donen tot, i així va ser. Vam començar a defensar com sempre i amb gran encert en el tir exterior, tres triples i una cistella de dos, ens tornàvem a ficar en el partit 48-53 a falta de 6 minuts. I continuàrem la remuntada fins a un emocionant 53-55 i diverses possessions per donar la volta al marcador. Però en aquest moment va tornar la precipitació i la falta de concentració en defensa que ens van costar 3 cistelles sense pràcticament oposició. Això i l'esforç realitzat, ens va costar el partit. Parcial de favorable de 17 a 11. Al final derrota per 54 a 62.

Ha arribat la primera derrota de la temporada, però va poder ser victòria davant d'un molt bon equip. Ara ja sabem que si volem arribar on volem, haurem de superar les adversitats i estar més unides que mai i entrenar com ja sabeu. Totes haurem de donar una miqueta més, no ens queda altra. Ara més que mai heu de demostrar del que sou capaços. ÀNIMS ¡¡¡