Eu Moll 35 - DAKOTA ALCÚDIA 69

Arriba la primera victòria després de dues derrotes consecutives. Les nostres enfront de l'equip del Port de Pollença, no van deixar escapar l'oportunitat d'aconseguir-la i agafar confiança per a la dura recta final que ens espera.

El partit es va iniciar amb molt bona defensa per part de les nostres. La pista amb petites dimensions, facilitava la recuperació ràpida de la pilota amb la nostra pressió i així aconseguir la primera estirada al marcador. Parcial de 8 a 25.

En el segon quart, vam tornar a les mateixes de sempre. Manca d'intensitat defensiva, moltes faltes innecessàries i molt estàtiques en atac. Com a conseqüència, un quart molt igualat, 14 a 14 de parcial. Al descans la 22 a 39.

Després del descans, tot i no ser les mateixes del primer quart, milloràrem una mica en atac, però en defensa, seguìrem utilitzant massa les mans per defensar i poc les cames. Parcial de 8 a 16.

En l'últim període, ja amb el partit sentenciat, millorem en tots els sentits. Parcial de 5 a 14. Final del partit 35-69.

Aquesta victòria ha de donar-nos confiança i ganes de continuar treballant.

Aquesta setmana tenim un partit important per a la classificació per al campionat de Mallorca. El zona 5 és un equip del nostre nivell i ens ho posarà molt difícil, per la qual cosa cal posar-se les piles i demostrar que podem.