Binissalem 42 - DAKOTA ALCÚDIA 48

El partit era importantíssim en vista a la classificació per al campionat de Mallorca i al mateix temps molt important per veure si realment les nostres seguien amb la millora mostrada en els dos últims partits.

El partit es va iniciar amb defenses fortes per part dels dos equips, les nostres estaven molt intenses com les locals, però en atac estàvem força fallonas. Parcial de 14 a 12 per les locals.

El segon quart ja milloràrem bastant en atac, i la nostra defensa cada vegada millor, començava a crear problemes a les locals. Vam aconseguir capgirar el partit i posar-nos per davant en el marcador fins que va arribar el moment fatídic per a les nostres. Una entrada de Francina per la línia de fons, acabava amb una bonica cistella, però en recolzar el seu genoll després del salt, un mal moviment feia que es produís una lesió al mateix, que la deixava fora del partit i de camí a l'hospital. Això i no és per menys, ens va deixar a tots gelats i pensant, que hem fet per tenir tanta mala sort amb les lesions i de tanta gravetat. Parcial de 17 a 15. Al descans 31-27.

Després del descans i després d'una bona xerrada, que bàsicament era per aixecar l'ànim a les nostres jugadores i intentar lluitar per dedicar la victòria a la nostra jugadora Francina. Les nostres van tornar a demostrar el caràcter que tenen, sortint a donar-ho tot i donant una demostració de saber superar en els moments més difícils.

La nostra defensa va ser fantàstica, però en atac seguíem fallant entrades a cistella fàcils després de recuperacions de pilota. Mostra d'això, el baix marcador d'aquest quart, 8-7 desfavorable.

En darrer període va ser fantàstic, els nostres canvis constants defensius, despistar a les de Binissalem i ho aprofitàrem fantàsticament, aconseguint un parcial de 3 a 14 i aconseguint una victòria molt difícil donades les circumstàncies. Final del partit 42-48.

Cal buscar sempre coses positives quan vénen aquest tipus d'inconvenients. El positiu és que això ens obligarà a que totes hagueu de donar una miqueta més i això ens farà millorar molt més.

Avui cal destacar a tot l'equip, de la primera fins a l'última, però no puc deixar d'esmentar, el partidàs de Sofia, amb els seus 27 punts, va ser un mal de cap per a la defensa local.

Desitjar que la lesió de Francina no sigui el greu que ens temem i que pugui arribar a mínim, al campionat de Mallorca, cosa que mereixen totes les jugadores després d'aquests 3 anys de treball per arribar a aquest moment. ÀNIMS FRANCINA ¡¡¡