Júnior femení

DAKOTA ALCÚDIA 56 - La Salle 39

Diuen que qui la persegueix l'aconsegueix i després de molt patir aquest any amb l'equip júnior per les lesions i les baixes i pel poc compromís d'algunes de les seves jugadores, el dissabte vam guanyar un partit que ens compensa l'esforç i el sacrifici de les que si s'han complert i ens hem quedat.

Impecable el treball defensiu i la lectura del partit, tot i que vam haver alternar amb diferents opcions en atac, ja que comptàvem amb algunes cadets que van venir a ajudar-nos (a part de les habituals) per la poca oportunitat d'haver entrenat sessions juntes.

Pizzería Plaza 94 - DAKOTA ALCÚDIA 36

El Pizzería Plaza demostra setmana rere setmana que és digne mereixedor de la plaça que ocupa a la lliga, i aquesta setmana vàrem ser una joguina trencada a les seves mans. Des del principi el partit va tenir color vermell, verd i negre i les nostres noies es van limitar a lluitar i donar el do de pit.

Si el partit es presentava així de difícil, cal afegir la baixa de Maria Aina i Dandara, de manera que vam haver de tirar de 3 jugadores del cadet que no han tingut oportunitat de treballar un sol entrenament amb el júnior i així és difícil competir, però vull donar-los les gràcies per venir a elles i a les poques júniors que han sobreviscut pel seu compromís.

DAKOTA ALCÚDIA 42 - Zona 5 47

El júnior femení va tornar a mostrar el dissabte que juga a un nivell superior de les possibilitats que té, per la plantilla curta i les lesions que arrossega.

Excel · lent el partit que van realitzar, de concentració, duresa defensiva i lectura en atac, però tot aquest esforç no es va veure compensat amb la victòria, ja que vam perdre de 5 punts, però si amb la satisfacció del treball ben fet.

CTEIB 72 - DAKOTA ALCÚDIA 26

El Júnior femení visita la pista del CTEIB i juga un partit de pur tràmit, ja que juguem amb un equip amb el qual no podem competir, per la curta plantilla nostra i la superioritat d'elles. 

Xesca tampoc va poder participar, mes que els primers minuts perquè es va torçar el turmell i preferim no forçar-la. L'Equip intentà mantenir el tipus però no hi va haver molt a fer.

Aquesta setmana rebem al zona 5 el dissabte a casa i esperem poder almenys competir.

DAKOTA ALCÚDIA 64 - Joan Capó 67

Excel · lent el partit de l'equip júnior, el disputat el dissabte a les 16.30 a Alcúdia. Des del inici controlem el partit però les faltes a Maria Aina i l'expulsió per 5 de Cata ens va fer haver de plantejar l'atac de manera diferent, moment que van aprofitar molt bé elles.

Tot el partit va ser un estira i arronsa d'intercanvis de cistelles, però que al final es va decantar la victòria per al costat visitant, després d'un triple de Xesca a falta de pocs segons per acabar el partit que ens situava a un punt.