DAKOTA ALCÚDIA 23 - Esporles 41

fotoBon partit del nostre equip que no reflecteix el marcador final. Tot i el resultat, amb àmplia diferència per les visitants, el cert és que el nostre equip va oferir una bona imatge la majoria del temps de partit. I, exceptuant el segon quart (parcial 3 a 18), es va competir en tots els altres.

Només la falta d'encert en llançaments relativament assequibles no va permetre lluitar pel partit (a més del desastrós segon quart). La resta es va poder veure dos equips competint cadascun amb les seves armes. Les visitants amb bona tècnica, organització tant defensiva com ofensiva i amb ràpides sortides al contraatac. Les nostres amb actitud i intensitat dins les nostres possibilitats. I millorant el joc d'equip respecte d'altres partits.

Parcials: 8-6; 3-18; 6-9; 6-8