La Salle 64 - DAKOTA ALCÚDIA 14

Derrota del nostre equip en l'últim partit de la promoció. Gran diferència entre els dos equips i clara derrota, però bona actitud de l'equip durant la major part del partit.

Després d'uns minuts inicials on les nostres jugadores van sortir molt intimidades pel rival encaixant un parcial de 13 a 0, la cosa va canviar després d'un temps mort. A partir de llavors les nostres jugadores van presentar una altra actitud: més lluitadores i sent valents en atac per millorar una mica el resultat i sobretot la imatge en el partit.

El segon quart no va seguir pel mateix camí. El nostre equip va tenir pitjor actitud i acumular errades, amb infinitat de pèrdues de pilota i concedint gran quantitat de facilitats al rival. Mostra d'això el parcial: 34 a 4.

Durant el tercer i últim quart el panorama va millorar i el nostre equip va presentar oposició, treballant en el camp i intentant millorar malgrat el resultat.