DAKOTA ALCÚDIA 27 - B.Manacor 76

Partit molt fluix del nostre equip, molt per sota de les possibilitats reals d'aquest grup. El partit no va tenir història més que en el primer quart. En aquests primers minuts de partit ambdós equips van intercanviar cistelles, bones defenses i contraatacs, sortint favorable nostre equip durant molts instants (10-8 minut 7). Només la poca fortuna per part de les nostres jugadores en l'últim minut del quart en alguns llançaments senzills, unit a l'encert final de les visitants no ens va permetre acabar el quart amb avantatge al marcador (10 a 16).

El segon i tercer quart van ser històries completament diferents. L'equip rival va ser molt superior, defensant fort a tot el camp, contraatacant amb encert i dominant el rebot ofensiu. Així es va arribar al descans amb un resultat en contra de 17 a 48. I al final del tercer quart es va ampliar la diferència 23-66.

L'últim quart va ser més igualat amb un parcial de 4 a 10, però quan el partit ja estava més que acabat.