Bahía San Agustín 60 - DAKOTA ALCÚDIA 26

fotoEl nostre equip, com és habitual, va alternar durant el partit moments molt negatius, on l'actitud va ser pèssima, sense res d'esforç, confiança ni esperit de lluita, amb altres minuts on va millorar la concentració, es va augmentar la intensitat i es va aconseguir posar en pràctica el entrenat durant la setmana. Això sol passar cada setmana i, com els minuts dolents superen en quantitat als bons, de moment és impossible aconseguir resultats més ajustats.

Respecte del partit, una sortida molt fluixa en el primer quart ja va decantar el marcador clarament cap a les locals. El 17-5 reflecteix el que va passar, i és que no es va fer pràcticament gens bé.

El segon quart va ser molt diferent. Com per art de màgia les nostres jugadores van sortir disposades a tenir l'actitud necessària, amb concentració i agressivitat en l'atac, jugant en equip i defensant correctament. D'aquesta manera vam estar molt de temps per davant en el resultat parcial del quart i haguéssim acabat així si no s'haguessin fallat 6 dels 7 tirs lliures llançats en aquest quart. Finalment parcial de 8 a 7 en contra i 25 a 12 en el total.

La segona part es van repetir els errors del primer quart i, tot i intentar-ho a moments, no es va mantenir l'actitud necessària durant més de dos o tres minuts seguits, tirant la tovallola en alguns moments. Mostra d'això és el parcial encaixat en els últims 3 minuts del partit de 10 a 0. I és que sense constància no s'arriba a cap lloc.

Si volem canviar la dinàmica hem de ser més constants i dures mentalment, tant en els partits com en els entrenaments i d'aquesta manera segur que els bons resultats arribaran.